Broccolisallad med parmesan och valnötter

Ikväll var det kyckling på menyn. Jag har haft lite stiltje vad gäller mat senaste tiden men fick ett par bra tips av en god vän igår. Så när jag var iväg och handlade så köpte jag broccoli vilket jag visste skulle vara i men så hade de inte resten av ingredienserna så jag gjorde en egen sallad till den stekta kycklingen. Supergod!! Till detta blev det även lite majonnäs.

Du behöver:

  • 2 huvud broccoli 🥦
  • En näve valnötter (eller efter egen smak)
  • Ett par klyftor vitlök 🧄
  • Salt
  • Vinäger
  • Svartpeppar
  • Olja

Gör så här: Skär broccoli 🥦 och grovhackade valnötter och finhackade vitlök. På med olja, vinäger och salt, svartpeppar, grovriv parmesan och blanda. Inte svårare än så.

Snabbt, och supergott! 😋

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *