Vardag igen…

Då är semestern slut. Vardagen är här, barnen börjat skolan och man är inne i ekorrhjulet igen. Men sommaren är inte helt slut än även om det förmodligen inte är långt kvar. Jag har börjat dessa dagar på bästa sätt med en underbar promenad till jobb. Det är så vackert på morgnarna ❤️ Jag njuter av varje steg. Gryningen, solen som kämpar sig upp över horisonten, dimslöjorna från den varma sjön… Glöm inte att leva i nuet. Gå inte och vänta på sen. Det är NU det händer.

Lagom svala morgnar, ljumma sensommarkvällar med bad svalkande bad i skymningen… Kan man annat än älska det? Passa på att fylla på minnesbanken inför den mörka kalla vintern… Är så glad över att bo här, där vi har dessa underbara årstider. Varje årstid har sin charm. NJUT NU ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *