Veckomeny v. 38

De senaste veckorna har inte alls blivit som planerat, men skam den som ger sig. Har ni några goda förslag på middagar får ni gärna höra av er. 😉 Veckan är inte helt klar en så inlägget fylls förhoppningsvis på under veckan. Vi äter oftas samma mat här hemma men barnen äter ju betydligt mer kolhydrater än mig. Men det är en hektisk vecka då vi åter igen har USM handboll nästa helg på hemmaplan. Mycket att styra upp innan dess + allt annat som föräldramöten, födelsedagar, möten m.m. Men jag måste få det att fungera så jag kör en nystart från och med i morrn.

Måndag

Köttgryta med smör/potatis

Tisdag

/Pannbiff, lök, potatis och brunsås

Onsdag

Köttgryta/rester

Torsdag

Tomatsoppa + kycklingben/morot

Fredag

Rostas med vaxbönor, smör och bearnaisesås + 🥗

Lördag

Söndag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *