Smörbollar

Det här är något jag aldrig trott jag skulle äta förr. Mina vänner och bekanta tycker nog jag är lite konstig som faktiskt gillar dem. Men det är enkla att göra och ger energi och får upp fettprocenten 😉 Perfekt till mellis om du behöver fylla på med energi.

Du behöver:

  • Ett paket Bregott
  • Nötter (jag brukar ta paranötter och lite hasselnötter)
  • Eventuellt kanel, kardemumma eller annan krydda du gillar (här har jag kanel)

Gör så här:

Hacka nötterna och blanda ner kryddan/kryddor ta en tesked eller annat och gröp ur små bollar ur smöret. Rulla i nötblandningen och släng in dem i kylen igen. Sen är det bara att plocka fram när andan faller på 😉 Men det är inga söta bollar utan de smakar smör så förvänta dig inget fikaaktigt. 😂

Smörbollar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *