Knas

Det kanske finns en mening med allt knas som händer just nu. Den gamla bloggen har ju kraschat och nu är det någon inloggningsknas på @Mittviktiga-konto på Instagram så där kan jag inte fortsätta lägga upp bilder längre. Gjorde då kontot @Jeanikeesviktiga och försökt koppla det till det befintliga kontot på Facebook, vilket inte heller gick så smidigt som jag tänkt. Så nu har jag lyckats få till både ett nytt konto på Insta och en ny sida på Facebook, har jag tur så går det att koppla ihop dem på Facebook sen men det var inte heller bara och bara. Den som lever får se helt enkelt.

Annars så är det sig likt här. Mitt i semestern kan man säga. Jag har två veckor kvar medan F börjar jobba i morrn.

Planen från början var ju att göra en matplanering men så blev det som det blev med allt annat så den får jag ta i morrn. Dags att sova. Har ställt klockan på 7 för en liten morgonpromenad med killarna, i kan inte ligga och dra oss halva förmiddagarna längre 😉 Dags att återgå till normala rutiner nu så de är redo för skolan sen när den börjar igen.

Vad har ni för planer för veckan?

Älskar @herregudco

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *