Frukost

Frukost till barnen är ofta den stora frågan här då det är absolut smidigast med mackor. Men nu idag så försöker jag ta mig i kragen och engagera mig lite i barnens frukost. Jag äter ju bara frukost/brunch när jag är hemma vilket jag är i ytterligare 2 veckors tid. Yoghurt och fil stod på önskelistan i morse, och då vill de ju så klart gärna ha ”flingor” till. Så jag slängde ihop en granola på de nötter och frön jag hade hemma. Granola är ju himla gott och inget jag äter ofta men idag blev det ett litet smakprov på morgonens sats tillsammans med lite créme fraiche och lite MCT-olja.

Nu sitter de även och väntar på att ostlimpan ska bli klar så får vi vi se om vi kan få det här att fungera även för barnen. De stora har jag gett upp hoppet för 😉.

Nöt- och frögranola med kanel
Ketobröd

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *