Keto-Glögg

Nu skulle jag ju så klart lagt upp det här inlägget tidigare så ni kunde få en härlig glögg till första advent.. Men hela december är ju glöggens månad och det är lite mysigt med glögg. Jag har under flera år velat hitta ett bra recept som är sockerfritt men inte kommit fram till något som är wow. Tills nu. I veckan slog det mig plötsligt att varför inte testa göra på sockerfri saft. Sagt och gjort. Efter mycket om och men så valde jag Fun light Icetea Peach.

Jag gjorde även en annan variant med stjärnanis och färsk ingefära, men den har vi inte provat än.. 😉

Jag gjorde så här:

Blandade saften starkt med vatten 1,5-2 liter. I med glöggkryddor låt stå över natten. Värm på. Blanda med vin/alkoholfritt vin om du vill. Annars är den god som den är.

2 svar på “Keto-Glögg”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *